Schoonheid en verwondering

figuratieve glasschilderijen, met natuurlijke materialen

Beeldschoon licht aan de muur

licht is instelbaar

Kleurrijk

met natuurlijke materialen erin verwerkt

Mixed Media op glas

met instelbare lichtsterkte en kleur

Met verborgen afbeelding

Prachtige details

Kies uw eigen sfeer

intensiteit is in te stellen middels dimbaar licht

Voorzijde onbewerkt, schildering aan achterzijde

voorzijde is glad, lichtsterkte en kleur is instelbaar

Uitvoering en intensiteit zoals u het wenst

voorzijde is onbewerkt, licht is instelbaar

Schilderij gedragen in en door glasbrokken

ophanging van het schilderij is deel van schilderij geworden

Glasschilderijen met belichting

 

Voor uw interieur thuis | op kantoor | ontvangstruimte | ziekenhuis | wachtruimte | stilteruimte.

Sfeer en stijlvolle glazen schilderijen met licht gebruikmakend van de beste transparante acryl verven en helder of diffuus gehard glas. Er wordt geschilderd met levend water en veelal worden materialen in de glasschilderijen verwerkt. Door de unieke kunstvorm is het mogelijk om de glazen schilderijen bloot te stellen aan de natuur-elementen. Dit geeft prachtige effecten die het kunstwerk haar natuurlijke schoonheid geeft.

Door belichting vanaf de achterzijde komt de glasschildering tot leven. De belichting is afgestemd op de kleur en de beweging van het schilderij. Ook als het licht wijzigt in kleur of lichtsterkte verandert het glasschilderij in beleving.

U heeft ook de mogelijkheid om aan de achterzijde een schildering te laten plaatsen, met als extra dimensie dat deze schildering alleen zichtbaar is, als de verlichting aan wordt gedaan.

Al deze zaken maken deze kunstvorm blijvend boeiend en sfeervol.

Connecting-Art heeft deze kunstvorm zelf ontwikkeld en is in alle uitvoeringen authentiek.

 

 

Figuratieve glasschilderijen met persoonlijke afbeeldingen en materialen

 

In de vorm van: schilderij  |  tafel  |  glazen deur  |  raam in uw hal  |  systeemwand op kantoor, …

In de glasschilderijen kunnen allerlei persoonlijke afbeeldingen en materialen worden verwerkt. Dit loopt uiteen van portretten, trouwfoto, kantoorpanden, schelpen, zand, bloembladeren, steentjes en krantenknipsels tot aan water uit uw eigen vijver en voet-, hand- of vingerafdrukken.

Wat uw wensen ook zijn, als wij inspiratie hebben, creëren we graag uw kunstwerk. Daarbij rekening houdend met de omgeving waar het geplaatst wordt. Want er wordt van te voren persoonlijk gekeken in welke omgeving het kunstwerk komt. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat uw kunstwerk uitstekend past in uw interieur. Soms is het mogelijk om (aan het begin) zelf mee te creëren aan uw eigen schilderij! Dat is heel leuk om samen te doen en te ervaren.

Door de persoonlijke invulling van het kunstwerk en de mogelijkheid om bij het begin mee te creëren, is het een waardevol kunstwerk om te geven of te ontvangen.

Als persoonlijk cadeau voor:  verjaardag  | trouwen  |  jubileum  |  opening, ….. of ter nagedachtenis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 06-24687988.

 

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Op onze kale muur, in een donkere hoek van onze woonkamer wilde we allang iets bijzonders. Bij de 3 vissen zagen we werken van Willy, dit is iets voor ons was onze eerste gedachte. Nadat we contact met Willy hadden opgenomen was het zelfs mogelijk om zelf ook de kwast ter hand nemen. Eerst een onderwerp bedenken waar ook Willy iets mee kon. Samen hebben we de eerste lijnen op het glas gezet, heel spannend maar ook iets eigens.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat.  De eerste foto’s van de wilgen zijn gemaakt in Heyenrath een plaats waar we vroeger met ons thuis op vakantie gingen en ook mijn man heeft op deze plek herinneringen. Het is echt iets van ons samen.
Voor ons dus een uniek kunstwerk met herinneringen waar we zelf ook onze creativiteit hebben laten zien natuurlijk samen met Willy die  het de naam ‘Karakter’ heeft gegeven. anoniem”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen