Sfeervolle muren

op maat gemaakte glazen schilderijen

Sfeervol in glazen deur

Vloeiend en kleurrijk

instelbare lichtsterkte en kleur

Andere beleving van hetzelfde kunstwerk

door andere instelling van kleur en intensiteit

Mixed media op glas

Instelbare kleur en lichtintensiteit

Gepast aanwezig

de in stellen lichtsterkte en kleur bepalen de mate van aanwezigheid

Herfstbeleving

echte “neusvleugeltjes” en bladerafdrukken …

3D lichtbeleving

Glazen schilderijen met licht

 

Voor uw interieur thuis | op kantoor | ontvangstruimte | ziekenhuis | wachtruimte | stilteruimte.

Sfeer en stijlvolle glazen schilderijen met licht gebruikmakend van de beste transparante acryl verven en helder of diffuus gehard glas. Er wordt geschilderd met levend water en veelal worden materialen in de glasschilderijen verwerkt. Door de unieke kunstvorm is het mogelijk om de glazen schilderijen bloot te stellen aan de natuur-elementen. Dit geeft prachtige effecten die het kunstwerk haar natuurlijke schoonheid geeft.

Door belichting vanaf de achterzijde komt de glasschildering tot leven. De belichting is afgestemd op de kleur en de beweging van het schilderij. Ook als het licht wijzigt in kleur of lichtsterkte verandert het glasschilderij in beleving.

U heeft ook de mogelijkheid om aan de achterzijde een schildering te laten plaatsen, met als extra dimensie dat deze schildering alleen zichtbaar is, als de verlichting aan wordt gedaan.

Al deze zaken maken deze kunstvorm blijvend boeiend en sfeervol.

Connecting-Art heeft deze kunstvorm zelf ontwikkeld en is in alle uitvoeringen authentiek.

 

 

Abstracte glazen schilderijen met uw eigen materialen

 

In de vorm van:  schilderij  |  tafel  |  glazen deur  |  raam in uw hal  |  systeemwand op kantoor, …

Persoonlijke materialen kunnen worden meegenomen in uw eigen glas schilderij. Hierbij kunt u denken aan krantenknipsels, schelpen, steentjes, zand, bloembladeren, water uit een vijver of afdrukken van een vinger, hand of voet. Wat uw wensen ook zijn, als wij inspiratie hebben, creeren we graag uw kunstwerk. Daarbij rekening houdend met de omgeving waar het geplaatst wordt. Want er wordt van te voren persoonlijk gekeken in welke omgeving het kunstwerk komt. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat uw kunstwerk uitstekend past in uw interieur. Soms is het mogelijk om (aan het begin) zelf mee te creëren aan uw eigen schilderij! Dat is heel leuk om samen te doen en te ervaren.

Door de persoonlijke invulling van het kunstwerk en de mogelijkheid om bij het begin mee te creëren, is het een waardevol kunstwerk om te geven of te ontvangen.

 

Als persoonlijk cadeau voor:  verjaardag  | trouwen  |  jubileum  |  opening, …..of ter nagedachtenis.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 06-24687988.

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Voor ons 25 jarig huwelijk waren we al een tijdje op zoek naar een passend geschenk.
Aangezien we beiden zowel actief als passief een binding hebben met kunst waren we direct enthousiast over een van de werken van Willy Koenen die bij het restaurant “de 3 vissen te Dongen” in het oog sprong. De combinatie schilderkunst op glas en de gebruikte techniek met de ledverlichting voldeed perfect aan onze verwachtingen.
Later zijn we naar Den Bosch gegaan om andere werken van Willy te bezichtigen. We hebben hem daar onze wensen ten aanzien van het schilderij gegeven en hij heeft deze weten om te zetten naar een bijzonder kunstwerk waar we dagelijks van genieten.
Als bonus kregen we  de CD “Emotion & Commotion” van Jeff Beck waarop Willy de extra inspiratie kreeg om dit geweldige kunstwerk te realiseren.
Will & Carien”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen