Boomwortel in bureaublad

van houtstronk decoratie, glas, transparante acrylverf

bureau stoel in stijl aangepast

Fruitschaal met licht

gegoten glas op boomkruin laten stollen

Tafelblad van glasbrokken

sfeerlicht is aangebracht aan binnenzijde van tafelblad

Tafelblad in vele vormen te maken

sfeerlicht is aangebracht aan binnenzijde van tafelblad

Houtstronk decoratie

 

Houtstronk decoratie is een kunstvorm waarbij de houtstronk zijn natuurlijk uitstraling behoudt en harmonieus verbonden is met het interieur object.

De vorm van de houtstronk is veelal leidend in het creatie proces. Het eindresultaat vormt zich altijd op basis van uw wensen. Het natuurlijke hout in combinatie met andere materialen zorgt ervoor dat u een karaktervol sierelement verkrijgt in uw interieur. Dit kan in uw woning zijn, maar ook op kantoor. Wij helpen u graag een eigen sfeer te creëren in uw leef- en werkomgeving.

Materialen kunnen naar wens worden gecombineerd. Zoals gehard glas, glasbrokken, gegoten glasschalen (!), epoxy, acrylaat, staal, rvs, … Indien het blad van gehard glas is, kan de onderzijde beschilderd worden met transparante acrylverf. Dit geeft hele mooie sferen.

 

Met sfeerlicht

 

Soms is het passend om verlichting aan te brengen in het kunstwerk. Dit is bijzonder sfeervol in de avond als het dimbare licht door het transparante tafelblad / elementen van glasbrokken schijnt. De verlichting brengen we zodanig aan, dat het niet zichtbaar is.

Uw wensen staan centraal als u ons inschakelt voor het creëren van unieke houtstronk decoratie. U kunt ook uw eigen houtstronk uit uw tuin laten verwerken. Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Materialen kunnen gecombineerd worden, maar ook het verwerken van persoonlijke materialen in de decoratie. Of uw bedrijfslogo / familiewapen kan in de houtstronk decoratie geplaatst worden of gegraveerd.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • interieurbomen, boomstam lampen, levensboom met licht in de stam en vruchten,
  • salontafels, eettafels, bureau’s, … op maat gemaakte tafelbladen die transparant zijn in combinatie met glasbrokken,
  • gegoten glasschalen op boomkruin / boomwortel, boomstam,
  • schilderingen op glas met licht aan de achterzijde in de vorm van een schilderij / in glazendeur of in uw systeemwand.

 

Heeft u nog vragen over houtstronk decoratie of onze andere producten?Neem dan contact op via 06-24687988 en informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“glas en hout, natuurlijk samen”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen