'Het kostbaarste geschenk dat we iemand kunnen geven, is onze aandacht'

Thich Nhat Hanh

'De belangrijkste voorwaarde voor geluk is dat je wilt zijn wat je bent'

Erasmus

'De gedachte is de oorzaak. De ervaring het gevolg'

Marianne Williamson

'Als er één geloof is dat bergen kan verzetten dan is dat het geloof in eigen kracht'

Boeddha

'Waarnemen zonder te oordelen, is de hoogste vorm van intelligentie'

Krishnamurti

'Heb uw naaste Lief als U Zelf'

Jezus Christus

'In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.

Piero Ferrucci

Verbonden zijn

Licht zijn

Door de ervaringen in het dagelijks leven vanuit een lichtgevend perspectief te bekijken wordt het bewustzijn vergroot. Hiermee ontplooit de ziel zich verder en het innerlijk Licht wordt meer en meer zichtbaar en voelbaar.

Dit brengt harmonie in het leven en daarmee een basis als mens voor een gelukkig leven.

Licht zijn, is voor mij de motivatie voor hetgeen ik nu doe.

In harmonie leven en werken

In deze conceptuele kunst, beeld ik volgens mijn ideeën de samenhang uit voor ons mens zijn, om in harmonie te leven en te werken. En in groter verband; Leven in Liefde.

Deze conceptuele kunst begint bij mijzelf: hoe voel ik mij? Waarom voel ik mij nu, zoals ik mij nu voel en heb ik daar invloed op? Het geeft een relatie weer tussen lichaam en geest, denkbeelden & emotie in relatie met waarnemen, het doen in relatie met intenties.
Deze conceptuele kunst geeft een kijk op het innerlijk. En als u wilt een stuk (je) op uw eigen innerlijk, want terwijl u leest kunt u deze werkvorm ook voor uw zelf invullen.

Vervolgens geeft deze conceptuele kunst een bepaalde kijk / perceptie in de relaties met jouw omgeving. Deze relaties hebben grote invloed op je geluksgevoel. Ook hier heb ik een werkvorm ontwikkeld, die u kunt gebruiken voor uw werkomgeving/organisatie, als het u aanspreekt.

De kracht van deze conceptuele kunst is, dat er een samenhang is. Er zijn geen tegenstrijdige belangen. Liefde de bindende factor is en theorieën en meningen over: oerknal, evolutie theorie, God, ziel, dood, ego, religie, wetenschap, economie, rendement, winst, contracten, wetten, grenzen, landen, stammen, rassen, culturen, democratie, welzijn, zelf-ontplooiing, talenten, “zwakheden”, zin en onzin, … , in mijn beleving, wonderwel samen gaan.

Of deze conceptuele kunst u wat te bieden heeft weet ik niet, maar mij geeft het “richting”, rust en momenten van geluk. Daarom deel ik het met u, omdat het voor u misschien ook waarde heeft. Als u onderaan deze webpagina op mijn naam klikt ziet en leest u:  de start, de ontwikkeling en resultaat van deze verbindende conceptuele kunst.

 

Elk mens ontplooit zich zelf en leeft op eigenwijze zijn leven.

Ieder mens volgt zijn eigen levenspad. Dat zit in ons wezen. In ons Mens Zijn. De verscheidenheid en veelzijdigheid van mensen vullen elkaar perfect aan. Wat zijn mijn talenten en wat doe ik ermee? Waar heb ik moeite mee en wat doe ik eraan? Waarom ontmoeten wij bepaalde mensen? Waarom ervaren wij bepaalde situaties? Wat doet het met mij? Hoe ga ik er mee om? Gelukkig zijn is voor ieder mens anders.

Het ontplooien en delen van mijn denk-beelden is een continue proces. Er zijn meerdere uitingsvormen mogelijk, zoals tekst, schema’s/modellen, schilderijen, 3D objecten, workshops, … een (blijvende) expositie. Wat ik in ieder geval ga doen is de huidige en toekomstige denk-beelden via deze site delen. Ze zijn te bereiken via mijn naam onderaan deze pagina. Gaandeweg zal het completer worden (ook door uw reacties) en ik hoop dat het, voor mijn gevoel (want meer kan ik niet doen), compleet zal zijn.

 

Wij?

De wijze van onze wisselwerking is open. Nu is het min of meer eenzijdig, maar u kunt mij in ieder geval bellen of mailen. Op termijn komt er misschien interactieve communicatie en/of workshops.

Wat ik nu wel voor u kan betekenen is licht-kunst creëren dat uitdrukking geeft aan uw persoonlijke verbondenheid en Leven in Licht.

Ik sta open voor uw ideeën, de ontmoeting en voor wat het brengt 🙂

Willy

 

 

Anderen lazen ook (klik op woord):

 

… heerlijk om ook zo de aarde te voelen

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Enkele jaren geleden zagen wij op internet de kunstwerken van Willy. Na een gesprek met Willy waarin hij de mogelijkheden toelichtte waren we zeer enthousiast. Willy heeft voor ons een kunstwerk gemaakt met materialen die voor ons persoonlijk heel veel waarde hebben. In het schilderij is o.a. zeewater, strandzand en zeewier verwerkt van de plaats waar wij elkaar hebben leren kennen. Voor ons is het een zeer persoonlijk kunstwerk en de klik met Willy was fantastisch. Hij kon onze wensen vorm geven met zijn creativiteit op het glas. De combinatie van meerdere schilderijen op glas en de veranderende led-verlichting laten het kunstwerk helemaal leven. Wij zijn enorm blij en tevreden met het kunstwerk en is echt een onderdeel en blikvanger in de woonkomer, het is voor ons een onmisbaar geheel geworden! Ronald en Mieke”  

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art Licht-Kunst

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen