voorzijde is abstract beschilderd

Licht is uit.

Glas Schilderij met Skyline van Rotterdam

op de achterzijde geschilderd van Glas Schilderij en instelbare verlichting

Abstracte schildering aan de voorzijde

licht is uit

Schildering aan achterzijde is nu te zien

het licht aan de achterzijde is ten dele aan

Licht is instelbaar

zowel in lichtsterkte als positie in schilderij

Alle belichting is uit

Schildering aan achterzijde

is te zien door andere belichting

Andere belichting

met instelbare lichtsterkte en kleur

Ook op kantoor

Schildering + licht in glazen deur

Glas Schilderij met licht

 

Voor uw interieur thuis | op kantoor | ontvangstruimte | ziekenhuis | wachtruimte | stilteruimte.

Sfeer en stijlvolle glazen schilderijen met licht gebruikmakend van de beste transparante acryl verven en helder of diffuus gehard glas. Er wordt geschilderd met levend water en veelal worden materialen in de glasschilderijen verwerkt. Door de unieke kunstvorm is het mogelijk om de glazen schilderijen bloot te stellen aan de natuur-elementen. Dit geeft prachtige effecten die het kunstwerk haar natuurlijke schoonheid geeft.

Door belichting vanaf de achterzijde komt de glasschildering tot leven. De belichting is afgestemd op de kleur en de beweging van het schilderij. Ook als het licht wijzigt in kleur of lichtsterkte verandert het glasschilderij in beleving.

U heeft ook de mogelijkheid om aan de achterzijde een schildering te laten plaatsen, met als extra dimensie dat deze schildering alleen zichtbaar is, als de verlichting aan wordt gedaan.

Al deze zaken maken deze kunstvorm blijvend boeiend en sfeervol.

Connecting-Art heeft deze kunstvorm zelf ontwikkeld en is in alle uitvoeringen authentiek.

 

 

Verborgen afbeelding in uw glas schilderij: neem uw persoonlijke afbeeldingen en materialen erin mee

 

In de vorm van:  schilderij  |  tafel  |  glazen deur  |  raam in uw hal  |  systeemwand op kantoor, …

U heeft bij ons de keuze om persoonlijke afbeeldingen en of materialen in het schilderij op glas te laten verwerken. Het portret, huwelijksfoto, kantoorpand, …wordt op de achterzijde geschilderd en is pas zichtbaar zodra het licht van achteren door het schilderij schijnt. Deze “verborgen” afbeelding voegt een verrassende dimensie toe aan het glasschilderij.

Persoonlijke materialen kunnen worden meegenomen in uw eigen glas schilderij. Hierbij kunt u denken aan krantenknipsels, schelpen, steentjes, zand, bloembladeren, water uit een vijver of afdrukken van een vinger, hand of voet. Wat uw wensen ook zijn, als wij inspiratie hebben, creëren we graag uw kunstwerk. Daarbij rekening houdend met de omgeving waar het geplaatst wordt. Want er wordt van te voren persoonlijk gekeken in welke omgeving het kunstwerk komt. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat uw kunstwerk uitstekend past in uw interieur. Soms is het mogelijk om (aan het begin) zelf mee te creëren aan uw eigen schilderij! Dat is heel leuk om samen te doen en te ervaren.

Door de persoonlijke invulling van het kunstwerk en de mogelijkheid om bij het begin mee te creëren, is het een waardevol kunstwerk om te geven of te ontvangen.

Als persoonlijk cadeau voor:  verjaardag  | trouwen  |  jubileum  |  opening | ter nagedachtenis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 06-24687988.

 

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Na verbouwing van onze keuken bleef er een blinde muur over, die vroeg om een kunstwerk.
Op het feest dat we gaven, toen we samen 120 jaar werden, hebben we de feestgangers gevraagd om een financiële bijdrage voor zo’n kunstwerk.
Aanvankelijk was Anne Marijke nogal gecharmeerd van het werk van Ton Schulten, maar zijn kleurgebruik en de benodigde kijkafstand paste niet bij de keuken.
Op een kunstbeurs in Nijverdal maakten we kennis met Willy Koenen en zijn werk. We maakten een afspraak om tijdens een keukentafelgesprek onze wensen kenbaar te maken.
Met de verlichting in het schilderij “uit” moest het kleurgebruik aansluiten bij de keuken maar het beeld moest géén concrete voorstelling zijn, gedacht werd aan de indruk van een gespleten steen.
Met het licht “aan” zouden mijn geboortehuis en onze vakantiewoning, beide gelegen in het bos, zichtbaar moeten zijn.
Zodra de voorzijde van het schilderij gereed zou zijn werd dit ons ter goedkeuring voorgelegd en pas als we tevreden waren zou Willy met de achterkant verder gaan.
Dus wij op zekere dag naar het atelier van Willy Koenen. Het was frappant te zien hoe hij onze summiere gedachten vorm had gegeven. Perfect, complimenten voor zijn inlevingsvermogen.
Enige tijd later nogmaals naar zijn atelier om te zien hoe hij, aan de hand van een paar fototjes, de achterzijde had beschilderd. En ook dit was weer precies goed.
Er werd een datum geprikt waarop Willy zelf het schilderij zou komen ophangen. Het hangt er inmiddels al enkele jaren naar volle tevredenheid. Anne Marijke en Cees”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art Licht-Kunst

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen