Wil Ik Leven & Liefhebben …Yes!

Dit is de keuze die ik heb gemaakt. Een vraag (misschien wel DE vraag) die bij mijn leven hoort en op een bijzondere wijze duidelijk werd middels mijn naam 🙂 .

Ik ben gaan inzien,

dat zonder verschil er geen beweging is. En doordat er verschil is ben ik in staat om te ervaren.

Door het ervaren van verschillen ben ik het leven gaan ervaren en waarderen.

Door het verschil te zien en te ervaren, is het leven en al wat is een geheel.

Een wonderschoon geheel   (dat ik niet altijd zo zie…).

Het is perfect zoals het is   (dat ik niet altijd zo ervaar).

Het is goed zoals het is   (daar denk ik wel eens anders over).

Het is  (ja, soms makkelijker gezegd dan er mee om te kunnen gaan).

Ik accepteer eindelijk,

dat ik op aarde ben, hier en nu om te leren, te ervaren en te groeien. En dat is nodig om mij gelukkig te kunnen voelen.

De sferen van de aarde in alle kleuren en de verlichte zielen als gouden delen om mij heen. Mijn hart is open en heeft verbinding met het geheel. Liefdevolle energie omringt mij, raakt mij, is in mij. Uit en in mij stroomt licht naar en van de mensen om mij heen, de natuur, al wat leeft en is. Ik ben deel van het geheel en voel me verbonden door liefde.

De  schildering is gemaakt op goede vrijdag. Toen is de betekenis van mijn naam voor mij duidelijk geworden.

Het gaat er voor mij nu om, om te Leven in Liefde op aarde. Het leven ten volle te ervaren, mijzelf daar voor open te stellen met al zijn uitdagingen. Maar ook te genieten van wat mij geboden wordt en wat ik te bieden heb te delen. 

 

KLIK HIER OM TERUG TE GAAN NAAR VORIGE PAGINA