'Waar Liefde is, is Leven'

Mahatma Gandhi

'Als de Liefde wenkt, volg haar'

Goethe

'Voelen is leven'

Ellen du Gardon

'Het kleine geluk knipoogt ons dagelijks toe, reëel en tastbaar'

Brian L Weiss

'Acties weerspiegelen prioriteiten'

Mahatma Gandhi

'Will I Live & Love ... Yes'

Willy

Kunst en leven in liefde

 

Connecting-Art kan voor u:

Licht-kunst creëren die uiting geeft aan uw levens-kunst . Het zijn uw intenties en wensen die de basis zijn voor uw licht-kunstwerk.

 

Als mens streef je naar geluk, vreugde, leven in liefde.  “Hoe meer zielen hoe meer vreugde” is het gezegde. Het samen delen en het gevoel van verbonden zijn is wellicht de bron van vreugde.

Vanuit een verlangen ondernemen we en wat de één doet heeft direct of indirect invloed op de ander. Onze acties worden weerspiegelt in en door onze omgeving. Samen werken en leven in liefde is ware kunst, in al onze verscheidenheid en aanvullende talenten.

Mijn verlangen is, om expressie te geven aan Leven in Liefde. Het is ingesloten in mijn naam Willy: Will I live & Love…Yes. Licht-kunst maken dat raakt, inspireert, kracht en vreugde brengt in ons leven en soms letterlijk ver-licht.

Uw op maat gemaakte kunstwerk alleen kopen als u er blij van wordt

Uw opdracht kan ik alleen aannemen, als er inspiratie is. Mijn intentie is om mensen te verblijden en dan geldt vanzelf de afspraak dat u, uw persoonlijke kunstwerk alleen hoeft te kopen als u er door geraakt en blij van wordt.

Licht-Kunst om te geven of te ontvangen als:

huwelijks cadeau | jubileum cadeau | herinneringsgeschenk | geboorte | openingscadeau | cadeau van verbondenheid, …

Diverse uitingsvormen zijn (Klik op donkere letters om naar deze kunstvorm te gaan):

 

Wilt u meer weten over “kunst en leven” of heeft u zelf ideeën en wilt u de mogelijkheden bespreken, dan kunt u ons bereiken via 06-24687988.

Levensboom, met instelbaar licht

Adem. Een bron van inspiratie voor mij.

Contact

Glasschilderij met licht

Boom-lamp met instelbaar sfeer- en werklicht

Appelboom lamp met dimbaar licht staande op glasbrokken

Levensboom die expressie geeft aan verbondenheid

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Op onze kale muur, in een donkere hoek van onze woonkamer wilde we allang iets bijzonders. Bij de 3 vissen zagen we werken van Willy, dit is iets voor ons was onze eerste gedachte. Nadat we contact met Willy hadden opgenomen was het zelfs mogelijk om zelf ook de kwast ter hand nemen. Eerst een onderwerp bedenken waar ook Willy iets mee kon. Samen hebben we de eerste lijnen op het glas gezet, heel spannend maar ook iets eigens.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat.  De eerste foto’s van de wilgen zijn gemaakt in Heyenrath een plaats waar we vroeger met ons thuis op vakantie gingen en ook mijn man heeft op deze plek herinneringen. Het is echt iets van ons samen.
Voor ons dus een uniek kunstwerk met herinneringen waar we zelf ook onze creativiteit hebben laten zien natuurlijk samen met Willy die  het de naam ‘Karakter’ heeft gegeven. anoniem”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art Licht-Kunst

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen