Verbindende kunst & Scheppende gedachten

Groeiend in verbinding

Ik besloot om stil te staan.

Want ik vroeg mij af: waarvoor leef ik?

vanuit Liefde verbeeld ik

Liefde

allesomvattende Liefde voor iedereen in iedereen

Tijd voor bewustzijn, creëert ruimte voor mijn Zelf

verbindende Kracht

het verlangen van mijn ziel

Genezijde verbonden met deze zijde

Mens Zijn

werelden verbonden

relaties

ontplooiing van mijn ziel

Samen

'Het mooiste geschenk dat je kunt geven is een stukje van jezelf.'

Ralph Waldo Emerson

Verbindende kunst & Scheppende gedachten voor groeiende verbinding

Boven in dit scherm, ziet u enkele pagina’s uit een verbeeldingswereld waar ik in wil en kan geloven.
Een verbeeldingswereld van groeiende verbinding.
Deze verbindende kunst & scheppende gedachten zijn samengebracht in een boek.
Een hard cover boek, full color en stevig fotopapier.

Wil je deze verbeeldingswereld ervaren:
mail dan naar mij en ik stuur je een boek toe.
Over enkele maanden is dit boek via de boekhandel overal verkrijgbaar.

 

Wat ik verder voor u kan betekenen is lichtkunst voor hart en ziel creëren die uiting geeft aan uw gevoelens en gedachten.

Dimensies die veelal voorkomen in licht-kunst zijn:

Licht geeft kracht en helderheid. Ik wordt er blij van. Het verlicht letterlijk en figuurlijk. Licht gebruik ik als bron van leven. Het licht-kunstwerk komt tot leven als het licht aangaat.

Kleuren  zijn prachtig. Alle kleuren bijeen, vormen samen wit licht… dat is wonderlijk. Voor mij geeft het uiting aan de verscheidenheid die er is. Zo ook de verscheidenheid in mensen, hun gevoelens, gedachten en acties.

Glas als drager van het licht. Zo maak ik de gelijkenis met de ziel als drager van het Licht in ons. Zandkorrels die met het verhitten samensmelten en glas wordt, dat schittert in het licht. Het lijken wel mensen… oneindig veel zielen die door ervaringen zich ontplooien en steeds helderder worden en zo het licht in zich laten stralen voor ons allen. Zo pas ik glas toe als zijnde een ziel. Één of meerdere zielen die het licht in zich dragen en uitstralen.

Water dat leven mogelijk maakt. Heerlijk verfrissend en weldadig. Levend water gebruik ik voor het laten vloeien van de verf over de glasplaat. Het schilderen met levend water geeft voor mij een extra dimensie van inspiratie en betekenis. Uw glasschilderij wordt gecreëerd met levend water uit uw vijver, uw vaas, sloot, zee, bergmeertje, water uit Lourdes, … .

Bomen maken indruk op mij. Ze zijn groots, veelzijdig en volledig verbonden met het leven op Aarde. Prachtig en een authentiek stukje natuur.

Samen werken we aan kunst met bezieling die vanuit de wisselwerking ontstaat, waar u en ik deel aan hebben. Ook kunt u mee creëren aan het kunstwerk en persoonlijke materialen kunnen er op diverse wijze in verwerkt worden.

Uw op maat gemaakte kunstwerk alleen kopen als u er blij van wordt

Uw opdracht kan ik alleen aannemen, als er inspiratie is. Mijn intentie is om mensen te verblijden en dan geldt vanzelf de afspraak dat u, uw persoonlijke kunstwerk alleen hoeft te kopen als u er door geraakt en blij van wordt.

Licht-Kunst om te geven of te ontvangen als:

huwelijks cadeau | jubileum cadeau | herinneringsgeschenk | geboorte | openingscadeau | cadeau van verbondenheid, …

Wellicht spreekt u één, of een combinatie van kunstvormen u aan. Of u heeft andere ideeën maar u weet niet of dit maakbaar is? Neem dan contact op, zodat we samen kunnen afstemmen of uw wensen mogelijk zijn. We zijn te bereiken op 06-24687988

Prachtige combinatie van licht, kleur en glas.

Lichtkleur en sterkte is instelbaar.

Contact

Samen Licht zijn

Onze gegevens

Connecting-Art
Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen

Telefoon: 0031(0)6-24687988
Email: contact@connecting-art.nl

Referentie

“Voor ons 25 jarig huwelijk waren we al een tijdje op zoek naar een passend geschenk.
Aangezien we beiden zowel actief als passief een binding hebben met kunst waren we direct enthousiast over een van de werken van Willy Koenen die bij het restaurant “de 3 vissen te Dongen” in het oog sprong. De combinatie schilderkunst op glas en de gebruikte techniek met de ledverlichting voldeed perfect aan onze verwachtingen.
Later zijn we naar Den Bosch gegaan om andere werken van Willy te bezichtigen. We hebben hem daar onze wensen ten aanzien van het schilderij gegeven en hij heeft deze weten om te zetten naar een bijzonder kunstwerk waar we dagelijks van genieten.
Als bonus kregen we  de CD “Emotion & Commotion” van Jeff Beck waarop Willy de extra inspiratie kreeg om dit geweldige kunstwerk te realiseren.
Will & Carien”

Bekijk meer referenties.

Connecting-Art Licht-Kunst

Atelier en Galerie

Groenstraat 11a
5102 PA Dongen